Aanmelden

Het is bijna weer zo ver! Pasen nadert in de verte en uw comité is hard aan de slag voor de eerste kermis van 2024.
 
Na het succes van voorgaande jaren gaan we er weer voor om van komend jaar weer een overtroffen editie te maken. Om jullie alvast in de sferen van de kermis te krijgen presenteert uw comite: DE KERMIS PRE-PARTY!
 
Speciaal op veler verzoek is de Pre-Party lekker vroeg komend jaar. Zondag 28 januari zal het kermiscomité jullie voorzien van ijskoud en kletsnat pils, heerlijke snacks en een geweldige loterij. En ook opnieuw: dé Kermisclub! Dit alles kan natuurlijk niet zonder de allerbeste kermisdeuntjes van niemand minder dan DJ Dolphin!
 
Het thema? Daar kom je deze dag vanzelf achter in de Flora Bar, wij zorgen voor de aankleding voor ons en jou! Ook dit jaar hebben wij weer besloten om deze middag ook weer de verkoop te starten (en waarschijnlijk ook te eindigen) voor de kermismaandag met brunch. Wie als eerst komt, wie als eerst maalt. De exacte aanvangstijd volgt nog!
 
Proost namens het comité!

De volgende activiteiten komen tijdens deze middag aan bod:

  • inschrijven voor de kermismaandag (max. viermaal per persoon);
  • bekendmaking kermisthema voor heel Bovenkarspel;
  • de vierde kermisloterij;
  • de enige echte Kermisclub;
  • food en sports;
  • feest en shots.
Meer informatie over de activiteiten volgt in de komende weken, maar zet zondag 28 januari (!) sowieso in je agenda, want voor de optimale kermiservaring is deze middag van groot belang*.
 
*Hier moet je bij zijn om deel te nemen aan de kermismaandag!