Adverteren

Binnenkort meer informatie over het adverteren voor editie 2018. Hieronder de informatie zoals die was in 2017.

 

Aan de ondernemers in en om Bovenkarspel
Beste heer, mevrouw,
Graag willen wij namens het kermiscomité van Bovenkarspel uw aandacht vragen voor de komende Paaskermis van 2017. Van 15 t/m 17 april zal het kermiscomité voor alweer het 14e jaar op rij de kermis van Bovenkarspel van een thema voorzien. Dit jaar zal het thema: ”Halloween” zijn! Wat natuurlijk staat voor een goede feeststemming die perfect aansluit op de succesvolle edities van de voorgaande twee jaren!
Het programma in het kort
Op maandag 17 april rond het middaguur zullen we starten met de traditionele Paasbrunch onder begeleiding van DJ Dolphin, om de stemming er goed in te krijgen. Na de paasbrunch wordt er een kermisborrel in samenwerking met en in ‘het Vereenigingsgebouw’ georganiseerd. Na het succes van voorgaande jaren hebben we besloten dit uit te bouwen en geïnvesteerd in een goede artiest (NTB). Ook zal het populaire SWINGO spel weer op een spetterende manier worden neer gezet!
Mede door deze opzet zien wij ieder jaar een stijging in het aantal deelnemers en publiek. Dit succes wordt bepaald doordat de hele zaal mee kan doen. We denken hiermee ook dat we iets gevonden hebben wat aanslaat en kermis Bovenkarspel weer gezellig druk maakt.
Wat kunt u voor ons betekenen
Om onze kermis mogelijk te maken, hebben wij de steun van het bedrijfsleven nodig. Wij willen als kermiscomité met behulp van acquisities een aansprekende kermiskrant kunnen bezorgen in Stede-Broec en tevens de zaal aankleden om er een fantastische kermisdag van te maken.
Voorgaande jaren hebben we veel positieve reacties gehad op onze kermiskrant en de krant wordt ook zeer goed gelezen, omdat deze alleen op speciale gelegenheden zoals een kermis verschijnt. We kunnen u als kermiscomité niet vaak genoeg zeggen hoe enorm wij het waarderen wanneer u als ondernemer ons via de kermiskrant wilt steunen. Vorig jaar waren de reacties van de ondernemer geweldig. Dit motiveert ons alleen maar om door te gaan!
Dan het belangrijkste, wat kunnen wij voor u betekenen
Uiteraard de advertentie in onze Kermiskrant 2017 die zeer goed gelezen wordt. Mede doordat het een lokale krant is en deze maar één keer per jaar verschijnt. Zie ommezijde voor tarieven.

Sinds vorig jaar:

  • Vermelding op onze Facebook pagina.
  • Bedank advertentie in lokale krant met daarin de sponsoren en adverteerders.

Voor u als ondernemer zijn er drie manieren om ons te steunen
1) U kunt een advertentie plaatsen in de kermiskrant. Deze krant wordt verspreid door heel Stede-Broec (10.000 oplages). Door middel van deze advertentie sponsort u ons ook. Met uw bedrijf komt u zo nog eens extra in de ‘picture’.

Tarieven voor 2017
De tarieven voor een advertentie zijn als volgt:
Een hele pagina (A3 formaat) € 498-,
Een halve pagina (A4 formaat) € 278-,
Een kwart pagina (A5 formaat) € 175-,
Een achtste pagina (A6 formaat) € 95-,

2) U kunt net als vorig jaar een plek voor u en uw medewerkers reserveren voor de Paasbrunch. Voor 5 euro per persoon kunt u met uw personeel aan één lange tafel of statafel van de heerlijke brunch genieten. U kunt dit reserveren door naar www.kermisbovenkarspel.nl > ‘aanmelden’ te gaan. Voor de brunch geldt Vol = Vol, inschrijving geschiedt d.m.v. volgorde van inschrijving.

3) Mocht u niet geïnteresseerd zijn in een advertentie in de krant of een plek bij de paasbrunch, maar een donatie wilt doen, kan dit natuurlijk ook! Dit kan op bovengenoemde rekeningnummer overgemaakt worden, dit stellen wij uiteraard ook zeer op prijs.
Wij hopen dat we ook dit jaar op uw steun mogen rekenen, om er samen met u weer een geweldig feest van te maken en kermis Bovenkarspel weer op de kaart te zetten.

Mail voor meer informatie of om u aan te melden voor een advertentie naar adverteerders@kermisbovenkarspel.nl of bel naar 06 – 29 06 38 54 (Nico Schinkel).