Informatie sponsoring

Sponsorbrief Kermis Bovenkarspel 2024

Beste ondernemer/organisatie,

Namens het Kermiscomité van Bovenkarspel willen wij om uw steun/aandacht vragen. Met Pasen 2024 organiseert het Kermiscomité weer veel gezelligheid in Bovenkarspel en uiteraard de welbekende paasbrunch. Dit wordt de eenentwintigste editie! Aan publiek geen gebrek, de brunch en het middagprogramma in de Tuf zijn omarmd door de gemeenschap. Echter, zonder de steun van het bedrijfsleven kunnen wij geen kermis organiseren!

Onze activiteiten: overheerlijke paasbrunch, feestelijke Swingo, (lokale) topartiesten, de verkleedwedstrijd, sfeeracties in Bovenkarspel en het uitgeven van de beroemde Bovenkarspelse kermiskrant.

Wij verzoeken om uw steun om ook aanstaande Pasen van kermis Bovenkarspel weer een succes te maken, voor de hele gemeenschap. Met uw bijdrage kunnen wij onder andere een kermiskrant publiceren, de horeca en het dorp fantastisch aankleden in de sfeer van het thema en de tofste artiesten aanbieden. Kortom, garantie voor een groot feest!

Jaarlijks ontvangen wij veel positieve reacties op zowel de goed gelezen kermiskrant als de paasbrunch. Wij zijn de (jaarlijkse) sponsoren zeer dankbaar voor hun bijdrage.

In ruil voor uw steun beloven wij u een advertentie in de kermiskrant, die één keer per jaar (de week voor de kermis) verschijnt in de gemeente Stede Broec. Daarnaast bieden wij advertenties aan op onze website, afgelopen jaar goed voor 10.900 bezoekers. Tevens hopen wij ook dit jaar enkele sponsoren uit te lichten op onze Facebook- en Instagrampagina, met een gemiddeld bereik van 2.800 personen per bericht.  

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor sponsoring:

  1. Advertentie in de kermiskrant, hoogwaardige papieren oplage van 9.750 stuks. Brede verspreiding van de digitale versie in Westfriesland. Tevens wordt uw advertentie of logo vertoond gedurende de brunch en swingo.
Pagina op tabloid basis Afmetingen (in mm, H-B) Prijs* (in euro, excl. BTW)
Gehele pagina (staand) 385 x 260 595
Halve pagina (liggend) 190 x 260 355
1/4 pagina (staand) 190 x 128 230
1/8 pagina (liggend)   93 x 128 139

* op basis van kant-en-klare aanlevering en voor advertenties verzenden wij u de factuur een week na de kermis.

  1. Deelname aan paasbrunch, een idee voor u en uw collega’s! (€ 10,00 per persoon) Dit jaar hebben sponsoren weer voorrang. Wij reserveren 50 plaatsen voor sponsoren tot en met 27 januari. Wij verzoeken u om te bellen (zie onder) of mailen als u wilt deelnemen.
  2. Prijzen voor het feestelijke swingo spel en de verkleedwedstrijd!
  3. Donaties, zonder advertentie. Iedere gift is welkom!

Ook in 2024 vertrouwen wij op uw steun, zodat de vrijwilligers er samen met u een feestelijke kermisdag van kunnen maken! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jur Kruis, wier contactgegevens onder te vinden zijn.  

Als wij geen reactie hebben ontvangen, zullen wij contact met u opnemen. Alvast bedankt!

Met feestelijke groet,

Kermiscomité Bovenkarspel 

Contactgegevens Jur Kruis

Mobiel nummer: 06-42981613

E- mail: adverteerders@kermisbovenkarspel.nl

PS: Naast uw akkoord vragen wij om uw advertentie (PDF) en bedrijfslogo (PNG) aan te leveren vóór 8 maart!