Informatie sponsoring

De informatie over het sponsoren van de editie van 2019 laat nog even opzich wachten, voor vragen kunt u natuurlijk contact opnemen met het comité.

Sponsorbrief Paasbrunch 2018

Beste ondernemer,

Namens het Kermiscomité van Bovenkarspel willen wij om uw steun/aandacht vragen. Met pasen 2018 organiseert het Kermiscomité voor het zestiende jaar de welbekende paasbrunch, met een thema wat we snel bekend maken. Aan publiek geen gebrek, de brunch wordt omarmd door de gemeenschap. Echter, zonder de financiële steun van het bedrijfsleven kunnen wij geen kermismaandag-programma organiseren!

Ons programma; smakelijke paasbrunch, feestelijke Swingo, (lokale) topbands en een verkleedwedstrijd.

Wij kunnen uw steun goed gebruiken zodat de komende editie van de paasbrunch weer een succes te maken, voor de hele gemeenschap. Met uw bijdrage kunnen wij o.a. een kermiskrant publiceren, de zaal fantastisch aankleden in de sfeer van het thema en de tofste artiesten aanbieden. Kortom, garantie voor een groot feest!

Tot nu toe hebben wij veel positieve reacties ontvangen op zowel de kermiskrant als de paasbrunch. Daarvoor zijn wij de (jaarlijkse) sponsoren zeer dankbaar.

Hoe kunt u ons steunen? Wij bieden u een advertentie in de kermiskrant, die één keer per jaar verschijnt in de gemeente Stede Broec. Bovendien komt uw advertentie ook op onze website (7.100 bezoekers). Dit jaar willen wij ook  enkele sponsoren uit te lichten op onze Facebook pagina (2.000 weergaven per bericht).  

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor sponsoring:

  1. Advertentie in de kermiskrant, oplage van 10.000 stuks. Tevens wordt uw advertentie in de feestzaal vertoond gedurende de brunch. Na ontvangst komt uw bedrijfslogo ook op onze website.
Deel van de pagina Formaat Afmetingen (in mm) Prijs (in euro, excl. BTW)
Gehele pagina A3 260 x 385 525
Halve pagina A4 260 x 190 290
1/4 pagina A5 128 x 190 185

PS: Voor advertenties verzenden wij een factuur na de kermis.

  1. Deelname aan paasbrunch, een idee voor u & uw collega’s! (€5,- per persoon)
  2. Donaties, zonder advertentie. Iedere gift is welkom!

Ook in 2018 vertrouwen wij op uw steun, zodat de vrijwilligers er samen met u een feestelijke kermisdag van kunnen maken!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Nico Schinkel of Adriaan de Wit. Hun contactgegevens vindt u onderaan deze brief.

Met feestelijke groet,

Kermiscomité Bovenkarspel

Nico Schinkel Mobiel nummer: 06-29063854
Adriaan de Wit Mobiel nummer: 06-27031043

E- mail: adverteerders@kermisbovenkarspel.nl

PS: Naast uw akkoord vragen wij om uw advertentie in PDF en uw bedrijfslogo in JPEG/PNG!