Informatie sponsoring

Sponsorbrief Paasbrunch 2019

Beste ondernemer,

Namens het Kermiscomité van Bovenkarspel wil ik om uw steun/aandacht vragen. Met Pasen 2019 organiseert het Kermiscomité voor het zeventiende jaar de welbekende paasbrunch.  Aan publiek geen gebrek, de brunch is omarmd door de gemeenschap. Echter, zonder de steun van het bedrijfsleven kunnen wij geen kermismaandag-programma organiseren!

Ons programma: lekkere paasbrunch, feestelijke Swingo, (lokale) topbands en een verkleedwedstrijd.

Wij verzoeken om uw steun om ook aanstaande pasen van kermis Bovenkarspel weer een succes te maken, voor de hele gemeenschap. Met uw bijdrage kunnen wij o.a. een kermiskrant publiceren, de zaal fantastisch aankleden in de sfeer van het thema en de tofste artiesten aanbieden. Kortom, garantie voor groot feest!

Jaarlijks ontvangen wij veel positieve reacties op zowel de kermiskrant als de paasbrunch. Wij zijn de (jaarlijkse) sponsoren zeer dankbaar voor hun bijdrage.

In ruil voor uw steun beloven wij u een advertentie in de kermiskrant, die één keer per jaar verschijnt in de gemeente Stede Broec. Daarnaast bieden wij advertenties aan op onze website, afgelopen jaar goed voor 11.100 bezoekers. Tevens hopen wij dit jaar enkele sponsoren uit te lichten op onze Facebook pagina, met een gemiddeld bereik van 2.000 personen per bericht.  

Wij bieden verschillende mogelijkheden voor sponsoring:

  1. Advertentie in de kermiskrant, oplage van 9.000 stuks. Tevens wordt uw advertentie in de feestzaal vertoond gedurende de brunch.
Deel van de pagina Formaat Afmetingen (in mm) Prijs (in euro, excl. BTW)
Gehele pagina A3 420×297 524
Halve pagina A4 210×297 289
1/4 pagina A5 210×148 184
1/8 pagina A6 105×148 99

PS: voor advertenties verzenden wij een factuur na de kermis.

  1. Deelname aan paasbrunch, een idee voor u & uw collega’s! (€ 5,00 per persoon) Dit jaar hebben sponsors voorrang. Wij reserveren 50 plaatsen voor sponsors tijdens de eerste week van de inschrijving. Wij verzoeken u om te bellen (zie onder) of mailen als u wilt deelnemen.
  2. Prijzen voor de feestelijke swingo!
  3. Donaties, zonder advertentie. Iedere gift is welkom!

Ook in 2019 vertrouwen wij op uw steun, zodat de vrijwilligers er samen met u een feestelijke kermisdag van kunnen maken!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jur Kruis, wier contactgegevens onder te vinden zijn.

Wanneer wij geen reactie hebben ontvangen, zullen wij contact met u opnemen. Alvast bedankt!

Met feestelijke groet,

Het Kermiscomité Bovenkarspel

Contactgegevens Jur Kruis

Mobiel nummer: 06-83153225

E- mail: adverteerders@kermisbovenkarspel.nl

PS: Naast uw akkoord vragen wij om uw advertentie (PDF) en bedrijfslogo (PNG) aan te leveren voor 7 april!